|
|
 Rank: Has Üye Groups: Member
Üyelik Tarihi: 1/22/2010 Mesaj Sayısı: 111 Puan: -92 Nerden: Antalya
|
2009 yılına damgasını vuran iki film olan Avatar ve 2012 Salonlarda ne zaman yayınlanır acaba??
|
|
Üyelik Tarihi: 7/15/2009 Mesaj Sayısı: 357 Puan: 93 Nerden: çanakkale
|
İkisininde DVDsi çıkmış sanırım.
1-2 ay içinde mutlaka olur diye düşünüyorum. Önce DVD satışları beklenir belki. Ama DVD'si çıktığı zaman artık bekleniyor Salonlara.
|
|
|
2012 nin dvd si çıktı, ama avatar ınki tüm dünyada 22 nisanda çıkacak.. 2012 belki daha önce yayınlanır ama avatar ı da mayıs gibi bekliyorum ben.. bakalım yayınlanacak mı.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
|
ICDeddPeople yazdı:2012 nin dvd si çıktı, ama avatar ınki tüm dünyada 22 nisanda çıkacak.. 2012 belki daha önce yayınlanır ama avatar ı da mayıs gibi bekliyorum ben.. bakalım yayınlanacak mı.. mayıs'mı şaka yapıyorsun herhalde mayıs dediğin önümüzdeki ay imkanı yok.
|
|
|
demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:2012 nin dvd si çıktı, ama avatar ınki tüm dünyada 22 nisanda çıkacak.. 2012 belki daha önce yayınlanır ama avatar ı da mayıs gibi bekliyorum ben.. bakalım yayınlanacak mı.. mayıs'mı şaka yapıyorsun herhalde mayıs dediğin önümüzdeki ay imkanı yok. niye? bir çok film dvd leri çıkacağı zaman ya da çıktıktan sonra yayınlanabiliyor salonlarda.. bu kadar şaşıracak bir şey yok.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
Üyelik Tarihi: 7/21/2009 Mesaj Sayısı: 696 Puan: -3,593 Nerden: ISTANBUL
|
BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI
|
|
|
btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
|
ICDeddPeople yazdı:btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. bu kadar büyük prodüksiyonları digiturk ancak 1 sene sonra alır.
|
|
|
demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. bu kadar büyük prodüksiyonları digiturk ancak 1 sene sonra alır. siz daha iyi biliyorsunuzdur, öyle olsun o halde.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
|
ICDeddPeople yazdı:demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. bu kadar büyük prodüksiyonları digiturk ancak 1 sene sonra alır. siz daha iyi biliyorsunuzdur, öyle olsun o halde.. derken ?????
|
|
|
demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. bu kadar büyük prodüksiyonları digiturk ancak 1 sene sonra alır. siz daha iyi biliyorsunuzdur, öyle olsun o halde.. derken ????? sizinle iddialaşamayacağım anlamına geliyor.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
|
ICDeddPeople yazdı:demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:demoklitos yazdı:ICDeddPeople yazdı:btrpanl yazdı:BENDE PEK ZANNETMIYORUM ACIKCASI :D FILMIN HEMEN YAYINLANACAGINI aslında hemenlik bir durumu yok, dvd sinin çıkıyor olması bir yana, aralık 2009 vizyonlu bir film esasen.. 4-5 ay olmuş olacak vizyona gireli.. bu kadar büyük prodüksiyonları digiturk ancak 1 sene sonra alır. siz daha iyi biliyorsunuzdur, öyle olsun o halde.. derken ????? sizinle iddialaşamayacağım anlamına geliyor.. biz burda fikir beyan ediyoruz bir iddalaşma yok zaten isterse yarın oynasın.
|
|
|
Bence Haziran
|
|
Üyelik Tarihi: 7/15/2009 Mesaj Sayısı: 357 Puan: 93 Nerden: çanakkale
|
2-3 aylık bir dönemde en azından salonlara gelir diye düşünüyorum ben. Daha da geç olmaz.
|
|
|
AVATAR'ı ...... TV kanalı yayınladı geçen hafta.Bu arada bu konuyla ilgili başlığım silinmiş.Kanal reklamı gibi oldu diye heralde, bu sefer kanalın adını editledim.
|
|
 Rank: Normal Üye Groups: Member
|
Avatar'ı normal kanaldan yayınlanması biraz saçma geldi bana hangi kanal bana pm atarsanız sevinirim ayrıca bu iki film yurtdışındaki platformlarda bile geçtiğimiz ay yeni yayınlandı sanırım Ağustos'ta biri diğeride Eylül'de yayınlanır....
DigiTürk Sahipleri ve Çalışanları Eğer Bu Platformdan Uzun Bir Süre Ekmek Yemek İstiyorlarsa, Platformu LigTv Olmadan da İzlenebilir Hale Getirmeliler...
|
|
|
Dostum valla bende şaşırdım görünce.Ama james Cameron'ın bildiğimiz o Avatar'ıydı yayınlanan... Hatta Yılmaz Erdoğanın şu Noel Babalı filmi adı Neşeli Günler'miydi onu, ve şu an adını anımsayamadığım birkaç gişe filmi daha da verdi. Tanıtım fragman vs.falan değil, baştan sona çok net bi görüntü kalitesiyle yayınlandı.Akşamları daha ne görücem diye bu kanalı sık sık kontrol eder oldum son zamanları.
Halbuki DVDlerinin çıktığını bile daha yeni duydum. Her nasıl oluyorsa bi hukuki boşluktan, yada bölgenin sağladığı avantajdanmı yararlanıyorlar bilmiyorum ama bir açıklaması vardır elbet, bu kanalın adını pm olarak attım ..
|
|
Üyelik Tarihi: 8/29/2007 Mesaj Sayısı: 2,280 Puan: 1,478 Nerden: Lefkoşa - Kıbrıs
|
arkadaşım bana da pm atabilirmisin? Merak ettim valla bende kanalın adını :D PM olarak atarsan sevinirim :)..
vay be, bu forumda eskiden ne güzel günler geçirirdik... xtraeren, batubob , miss sun, dizimaster, bobo89, ve daha nicklerini hatırlayamadığım ama isimlerini çok iyi hatırladığım müthiş insanlar :)..Özledim gerçekten ya! :/ :) Bu arkadaşlar eğer forumdaysa bana PM atarlarsa sevinirim :)..
|
|
 Rank: Normal Üye Groups: Member
|
kanalın adını duyunca bi gezindim kanalı sanırım kimseye çaktırmadan yayınlamışlardır diyecem ama ya bu tür olaylarda kuş uçmasını bırak hareket bile ettirmezler ve ayrıca kanalın bu filmi yayınlaması için sanırım tüm yıllık gelirlerini verseler zor öderler ücretini :)))
DigiTürk Sahipleri ve Çalışanları Eğer Bu Platformdan Uzun Bir Süre Ekmek Yemek İstiyorlarsa, Platformu LigTv Olmadan da İzlenebilir Hale Getirmeliler...
|
|
Üyelik Tarihi: 5/3/2008 Mesaj Sayısı: 416 Puan: 1,088 Nerden: Bursa
|
koray06 yazdı:Dostum valla bende şaşırdım görünce.Ama james Cameron'ın bildiğimiz o Avatar'ıydı yayınlanan... Hatta Yılmaz Erdoğanın şu Noel Babalı filmi adı Neşeli Günler'miydi onu, ve şu an adını anımsayamadığım birkaç gişe filmi daha da verdi. Tanıtım fragman vs.falan değil, baştan sona çok net bi görüntü kalitesiyle yayınlandı.Akşamları daha ne görücem diye bu kanalı sık sık kontrol eder oldum son zamanları.
Halbuki DVDlerinin çıktığını bile daha yeni duydum. Her nasıl oluyorsa bi hukuki boşluktan, yada bölgenin sağladığı avantajdanmı yararlanıyorlar bilmiyorum ama bir açıklaması vardır elbet, bu kanalın adını pm olarak attım ..
muhtemelen türksat üzerinden yayın alıyorsunuz.. ve o kanalın digi ile ilgisi yok, platform dışı yani... bildiğim kadarıyla türksat üzerinden yayın alındığında serbestçe kanal eklenebiliyor... (3 yıl öyle kullandım)
Alper Şirvan Bilgisayar Programcısı ************************** www.alpersirvan.com (Edebiyat Çalışmalarım) www.as-ya.com (Programlarım) Bursa/Türkiye Hayatınız boyunca size hayallerinizin çok büyük, umutlarınızın asla ulaşılmaz olduğunu söyleyen, haddinizi bilmenizi isteyen kişiler daima olacaktır. Onlara aldırmayın. Larry Banks Paralympic 100 Metre Şampiyonu
|
|
|
misafir |