|
|
Rank: Has Üye Groups: Member
Üyelik Tarihi: 6/10/2010 Mesaj Sayısı: 255 Puan: -536 Nerden: istanbul
|
YENİ SİTE BERBAT DOĞRU DÜZGÜN YAYIN AKIŞI YOK KANAL PAKETLERİ DOĞRU DEĞİL BİR PAKET GÖRMEK İSTİYORUM BAŞKA PAKET ÇIKIYOR ESKİSİ DAHA İYİYDİ :S
|
|
|
ben sitenin yeni halini beğendim.. eskisi de güzeldi ancak amatörce yapılmış gibiydi.. bu sefer çok daha şık, dolu ve düzgün olmuş.. herhangi önemli bir eksikle karşılaşmadım, tv guide her zamanki gibi mevcut, paketlerde de bir sorun görmedim ben, daha detaylı bile hazırlanmış eskisine göre.. sadece tüm kanal listesi bulamadım ben, belki de koymadılar daha.. http://twitter.com/icdeddbirds
|
|
Üyelik Tarihi: 5/27/2009 Mesaj Sayısı: 227 Puan: -312 Nerden: GAZİANTEP
|
ICDeddPeople yazdı:ben sitenin yeni halini beğendim.. eskisi de güzeldi ancak amatörce yapılmış gibiydi.. bu sefer çok daha şık, dolu ve düzgün olmuş.. herhangi önemli bir eksikle karşılaşmadım, tv guide her zamanki gibi mevcut, paketlerde de bir sorun görmedim ben, daha detaylı bile hazırlanmış eskisine göre.. sadece tüm kanal listesi bulamadım ben, belki de koymadılar daha.. aynen katılıyorum daha güzel ve renkli canlı olmuş eskisi çok soluktu kanal listesi kanallar hakkında bilgiler yazmıyor
DÖRT MEVSİM GİBİSİN HER GÜNÜN AYRI GÜZEL GALATASARAY
|
|
|
Yeni site gayet güzel ve kolay anlaşılır olmuş, hoşuma gitti.
|
|
Üyelik Tarihi: 5/31/2010 Mesaj Sayısı: 104 Puan: -1,651 Nerden: istanbul
|
bence en güzel yeniliklerden biri filmlerin konularının yazıldığı sayfanın alt kımında filmin trailer ına yer verilmesi.....
|
|
|
misafir |